Jídelní lístek

200 gLosos filet pečený s kůží s hořčično – medovou omáčkou285,-
1 ksPražma královská pečená na hrubozrnné soli s bylinkami298,-
250 gTuňák steak na grilu s bylinkovým máslem238,-
200 gKuřecí prso plněné sušenými rajčátky, čerstvou bazalkou a mozzarellou189,-
200 gGrilované kuřecí prso s restovanou zeleninou189,-
125 gFetucinne s lososem (100g), zeleným pepřem, česnekem a smetanou198,-
200 gBramborové noky s kuřecím masem (150g), listovým špenátem a smetanou174,-
200 gBramborové noky s restovanou zeleninou a bylinkovým pestem174,-
300 gCelá vepřová panenka s jemnou pepřovou omáčkou269,-
200 gVepřová panenka na fazolkách s červenou cibulkou, slaninou a česnekem229,-
200 gVepřová panenka plněná restovanými žampióny, slaninou, žampiónová omáčka229,-
750 gUzené vepřové kolínko na grilu s křenem, hořčicí a chlebem195,-
200 gSmažený vepřový řízek126,-
150 g Tatarský biftek – podáváme zamíchaný, topinky (6 půlek)190,-
200 gHovězí líčka na červeném víně a kořenové zelenině podávané s bramborovou kaší199,-
200 gHovězí burger s marmeládou z červené cibule, rajčaty, okurkou, salátem a sýrem, chedar, steakové hranolky195,-
250 gRump steak (květová špička), s omáčkou demi galce279,-
Rezervovat stůl